Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Лютий » 9 » Відгуки, зібрані Алексою Павак, про перший номер альманаху "Ліра"
21:51
Відгуки, зібрані Алексою Павак, про перший номер альманаху "Ліра"

Вийшов перший номер нового літературно-художнього альманаху "Lira" .

(публікуємо відгуки, зібрані автором альманаху, Алексою Павак)

"Прочитала перший номер незалежного літературно – художнього альманаху «ЛІРА». Прочитала все від першої сторінки до останньої. Доторкнулася до щирості відкритої незахищеної творчої душі.

Власну душу, після прочитаного, переповнює розмаїття почуттів. Легко віриться в щасливе майбутнє, тихе спокійне кохання разом із віршами Олени та Олександра Москвич. Цікава подальша доля рудого вовка Поліни Кулакової. Мені близька і зрозуміла іронія із записок з блокноту  Євгена Сахно.  Разом з Алексою Павак згадала що я УКРАЇНКА – ось іду босоніж рідним степом і все мені таке близьке і рідне а думи оповиті філософським смутком про багатовікову мудрість буття.  Холод бездни зневіри і знедолення огортає з 87 по 94 сторінку. Не можу побороти в собі селянсько – жіночу цікавість до проблем за чужим парканом і не запитати у Екатерини Горбань : «Що то за мрія така до якої можна дістатися лише закривши совісті очі рукою?»

Загальне враження від альманаху – це потрібне людям, як доказ того, що духовність жива у всі часи і епохи".

Писаренко Галина, 51рік,

землевпорядник сільської ради

"Познайомилася зі змістом літературно-художнього незалежного альманаху Lira і щераз впевнилася в тому, що наша українська нація дуже талановита. Вражає скільки небайдужих людей з вірою в добро, в прекрасні почуття, краще майбутнє!

Вважаю, що таке видання вкрай необхідне, адже в ньому – твори звичайних людей різних професій, проживаючих у селі чи в місті зі своїм власним баченням, з особистим розумінням того, що відбувається.

Читаєш твори і розумієш ще раз в якій країні і серед яких людей живеш.

Хотілося б окремо подякувати авторам за їх твори: Юрію Мосаєву «Es gibt», Олексі Терену «Матері», Алексі ПавакАлбені Бондаревні, Олені Марченко, Олені Москвич «Крик ненародженої дитини»".

Карявка Ольга, 43 роки, 

директор школи 

"Я плакала над віршами Алекси Павак, бо сама почала писати, тоді коли втратила рідну людину. Я сміялася і розчаровувалася з Іриною Лавренковою, Іриною СтасюкСем’янівДанута-вразлива.

Сама римую свої мрії, залежно від потреби чи професійної необхідності. Тому так добре, що в Україні є такі видання! Вони забезпечують потреби найвибагливіших душ, в них кожен може знайти для себе близьке, зрозуміле, про що сам мовчиш або ж соромишся говорити". 

Чабан Любов, 67 років, 

вчитель української мови та літератури 

"Ліра – цікавий альманах. Із задоволенням його читаю. Дуже хотіла б сама бути автором на сторінках видання". 

 Жданова-Кравчук Оксана, 27 років, 

заступник директора школи з виховної роботи, вчитель біології

 

Дякуємо всім за допомогу і сподіваємось на Вашу участь у проекті.

Переглядів: 1513 | Додав: tigres | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: